O Nama

KGH Projektovanje d.o.o. Nova Topola

Kompanija "KGH Projektovanje d.o.o. Gradiška" je osnovana 2010 godine i naša osnovna djelatnost je projektovanje i instaliranje KGH (klima, grijanje hlađenje) instalacija, kao i proizvodnje i distribucije peleta i prodaje toplotne energije. Takođe smo i razvili sektor bravarske djelatnosti, tj proizvodnju različitih metalnih konstrukcija, kao i izolacija raznih cjevovoda i komponenti. Kompanija od samog početka posluje sa konstantnim rastom. Sudjelovala je na više velikih projekata iz gore-navedene branše kao što su mašinska instalacija KGH sistema u Univerzitetskom kliničkom centru Banja Luka, Hotelima paviljonskog tipa Slatina i u Restoranu Stara Ada kao i u tržnom centru Konzum u Laktašima i Prnjavoru i jos 20ak stambenih zgrada. Već dugi niz godina, sa uspjehom, vršimo naše radove u skladu sa najnovijim tehnologijama koji su dostupni na tržištu. Neki od naših glavnih klijenata su:
- M: TEL Telecommunications JSC Banja Luka
- KORS doo Banja Luka
- DARKO KOMERC doo-Laktaši
- COLLECTOR KOLING doo-Laktaši
- CITY PROJECT doo Banja Luka
- CDEB (Interex) - Sarajevo
- TERMOKLIMA doo-Laktaši
- LUK doo-Sarajevo
- TOPLING Prnjavor

Naše reference

Restoran "Stara Ada"

Mašinske instalacije i ventilacija sanitarnih čvorova u Staroj Adi
Investitor:Markovic invest d.o.o.
KGH Projektovanje, između ostalog, radilo je instalaciju (KGH) sistema u restoranu Stara Ada. Na ovom projektu, naša firma je vršila mašinske instalacije u svadenom salonu, mašinske instalacije takođe u kafe baru kao i ventilaciju sanitarnih čvorova.

Hoteli paviljonskog tipa Slatina

Izvođenje sistema ventilacije i klimatizacije u poslovnom objektu-banja u Slatini-B.Luka
Investitor:Markovic invest d.o.o.
Kratak opis: Montaža bazenskih klima komora u prostorima starih bazena. Sistem ventilacije izveden sa kanalima od poc.lima (utrošeno 1500kg lima) Veličina prostora oko 400 m2.

Univerzitetski klinički centar Banja Luka

Izvođenje sistema ventilacije i klimatizacije u kliničkom centru na Paprikovcu.
Investitor:Markovic invest d.o.o.
Kratak opis: Sistem ventilacije izveden sa kanalima od pocinčanog lima (utrošeno 2500kg lima) Montaža klima komore i odsisnih ventilatora.


Zašto izabrati nas?

Posjedujemo zavidno iskustvo u KGH instalacijama

Kao što imate priliku da vidite na našoj web stranici, KGH projektovanje d.o.o. sarađivala je sa mnogim velikim kompanijama iz raznih branši.

Objedinjujemo projektovanje i instalaciju KGH sistema

Naša prednost je ta što kod nas možete da objedinite projektovanje, instalaciju i servisiranje KGH sistema, kao i nabavku energenata za grijanje (pelet).

Sarađujemo sa renomiranim proizvođačima KGH sistema

Da bismo mogli da garantujemo kvalitet naših usluga, potrebno je takođe pažljivo odabrati proizvođače kgh sistema. Naši renomirani partneri su Valliant, Topling, LG i Korel.